Geschiedenis & Band

De Fondy Riverside Bullet Band is een jazzorkest dat zijn wortels enerzijds in de Rupelstreek en anderzijds in New Orleans heeft.

De band werd in 1970 opgericht door een handvol Bomenaars.

Daar zijn er nu nog twee van over.

De twee broers Van Breedam: Johnny (trompet) en Camiel (trombone). Op dit ogenblik is de verdere bezetting: Eddy Sabbe (clarinet, sax), Jos Koster (banjo), Annemiek Beex (piano), Herman Sobrie (bas), Philippe De Smet (drums).

Het verhaal over de manier waarop de naam van het orkest is ontstaan is zuiver Rupeliaans. Als de muzikanten in de juiste stemming zijn, gebeurt het wel dat ze dat voor de zoveelste keer nog eens uit de doeken doen.

De FRBB zoekt zijn inspiratie in de jazzmuziek van New Orleans, vooral uit de periode van de Revival, maar ook uit de jaren twintig. Het lichtend genie van Louis Armstrong is natuurlijk een belangrijke drijfkracht, maar tegelijk ook figuren als George Lewis, Bunk Johnson, Jim Robinson, Kid Thomas, De De Pierce, . . . . . . . . .

Het is bijgevolg vanzelfsprekend dat het orkest er voortdurend alles voor heeft gedaan om met autochtone muzikanten te spelen en concerten te organiseren met volledige New Orleans orkesten. Die optredens vormen al jarenlang hoogtepunten voor de New Orleans fans.

De FRBB is geen dixieland orkest. Het is geen band die functioneert via een heropwindbaar mechanisme. De groep vormt een levend geheel dat reageert op humeur, inspiratie, publiek, accommodatie, sfeer, . . . . . . . . . In het mengsel van al die invloeden proberen ze de negroïde volksmuziek van New Orleans opnieuw te creëren. Ze spelen niet om zich een "air" te geven, maar gewoon omdat ze er plezier in vinden.

Als het orkest op zijn best is, werkt het als een magneet: al wie zich dan in zijn invloedssfeer bevindt, wordt er door aangetrokken en bewogen. Dat hebben jazzfans in België, Nederland, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Zwitserland, Italië, . . . . . . en New Orleans al mogen ondervinden. Wie niet zover wil gaan, kan de band live horen in de Jazzclub "Het Veerhuis" te Klein Willebroek elke 1ste en 3de zaterdag van de maand (behalve juli en augustus), van 21.00u tot 23.30u, of enkele van de platen, cassettes, CD's kopen die het orkest in zijn meer dan 35-jarige ontwikkeling heeft opgenomen. 

Door de gemeente Willebroek is aan de band de titel "Cultureel Ambassadeur" voor het jaar 2006 en 2008 toegekend.

BAND

New Orleans is een broeikas. Alles groeit en krioelt erin.

Niets blijft stagneren. De muziek vibreert en leeft en de orkesten evolueren mee in hun wisselende bezettingen. Ook de Fondy Riverside Bullet Band is opgebloeid als een exotische bloem tussen de van eigen hitte trillende ovens van de Rupelstreek.

De hier vermelde muzikanten spelen vast in het orkest. Hieronder vinden we hun foto's met een korte beschrijving.

Eerst die van de twee "stamvaders" natuurlijk.

Camiel Van Breedam (trombone)

De eerste kennismaking met de (New Orleans)jazz is omstreeks 1955: op de jukebox staan platen van Kid Ory, Sidney Bechet en... Louis Armstrong, waarvan ik in 1958 het concert meemaak in Brussel!

Bijna 10 jaar later -  ondertussen ben ik helemaal in beslag genomen door de beeldende kunst (realiseer o.m. enkele collages i.v.m. de jazz en Louis Armstrong) ga ik op voorstel van Johnny, samen met hem luisteren naar een concert van de "Cotton City". Dat is de vonk die ons aanzet tot zelf beginnen spelen. Wekelijkse repetities en wekelijkse bezoeken aan de Honky Tonk in Dendermonde resulteren in het ontstaan van de Fondy... en het stichten van de Jazzclub HET VEERHUIS.

Van dan af gaat het zeer snel: jaarlijkse bedevaarten naar New Orleans, waar we de New Orleanslegendes kunnen meemaken. Met Jim Robinson, Dede en Billie Pierce, Willie Humphrey, Cie Frasier e.a. beleven we het eerste grote concert op het New Orleans Jazzfestival in 1971. We krijgen ze allemaal te zien en te horen in New Orleans, maar ook bij ons in HET VEERHUIS begeleid door (meestal) de Cotton City. Nog later krijgen we zelf de kans om op te treden met Kid Sheik, Willie Humphrey, Kid Thomas, Louis Nelson, Sing Miller, Freddie Kohlman, Thomas Jefferson, Wallace Davenport en Alvin Alcorn en Jeanette Kimball (met deze 2 laatste nemen we een LP op).

Trombonist Jim Robinson, die naar mijn mening  de aangrijpendste toon en de volmaakte timing heeft sterft op 6 mei 1976. Ik vertrek naar New Orleans en mag meespelen op zijn  begrafenis. De dood van Jim is voor mij als het ware het einde van New Orleans als bedevaartplaats  -  AFRAID TO STAY HERE, AFRAID TO LEAVE THIS TOWN. Ons doel blijft de New Orleansmuziek levendig te houden.

Johnny Van Breedam (trompet en zang)

Geboren op 24-9-1945. Tijdens mijn jeugdjaren was ik fan van Ray Charles, Chuck Berry, Little Richard, Fats Domino. Blues, Rythm & Blues en Rock & Rollmuziek uit de sixties. Niet toevallig waren het allemaal zwarten die mij nadien, mede met mijn oudere broer via de roots van Leadbelly, leidden naar de muziek van Louis Armstrong en Kid Ory. Zij waren mijn eerste verzamelobjecten van de jazzmuziek.

Toevallig begon ik al eerder te spelen op een oude klaroen uit de volkse carnavalsfanfare waarvan mijn vader lid was. Een vrolijke bende met oude afgedankte muziekinstrumenten, waarvan er slechts één, een fameuze harmonie- en dansorkesttrompettist, de melodie speelde terwijl de rest zo luid en zo vals als mogelijk mee-toeterden.

Als 16-jarige werd ik reeds opgenomen in de groep en verwisselde al vlug de ventielloze klaroen voor een aftandse cornet en leerde zo, door naar de vingerzetting van de “leader” te kijken, stilaan op gevoel en gehoor dat instrument te bespelen. Drie leden van die groep waren in 1970 ook medestichters en muzikanten van de FRBB.

In 1971 werd een droom werkelijkheid, voor de eerste maal naar New Orleans. Jammer genoeg was dat ook het jaar waarin mijn idool “Satchmo” naar de eeuwige jachtvelden vertrok, gebeurtenissen die samen een ommekeer in mijn muziekleven brachten. Vanaf toen was ik voor eeuwig verknocht aan de New-Orleans muziek.

Eddy Sabbe (klarinet en sax)

Eddy Sabbe volgde een klassieke opleiding klarinet aan het conservatorium in zijn geboortestad Kortrijk.

Hij ontdekte op 30-jarige leeftijd de New Orleansmuziek.

Dit was de start van een schitterende muzikale loopbaan die begon met de oprichting, in 1975, van zijn eigen Marckriver Jazz Band in zijn woonplaats Hoogstraten.

Na een ‘bedevaart naar de bron’ in New Orleans, en na een kort ‘verblijf’ bij de gekende Fondy Riverside Bullet Band, is hij sinds 1982 de vaste rietblazer (ook tenorsax) van de legendarische Cotton City Jazz Band.

Eddy speelde met deze band, en met andere orkesten, op ontelbare podia in Europa, in Amerika en zelfs in Afrika. Nu, per juni 2013 is hij weer terug bij zijn oude makkers  de Fondy en Het Veerhuis !!

Wouter Nouwens (gitaar en banjo)

Vanaf mijn 16e speel ik banjo. Destijds nog geïnspireerd door de enige voorbeelden die beschikbaar waren, maar vanaf mijn twintigste speel ik als onderdeel van de betere New Orleans bands mijn favoriete muziek. Adam Olivier’s La Vida Jazz Band, Tom Bade’s New Orleans Second Line Jazz Band, Miss Lulu White’s Red Hot Creole Jazzband en nog steeds bij de New Orleans Revival Stompers en Sammy Rimmington's International New Orleans Band. In mijn banjospel is duidelijk de New Orleans traditie terug te horen, maar met een duidelijk eigen geluid en melodische solo’s. Ik zie mezelf als "band banjoïst" en probeer altijd een gezamenlijk geluid te bereiken. Daardoor (denk ik..) werd en word ik regelmatig gevraagd als invaller voor verschillende bands zoals de Fondy Riverside Bullet Band en de Aces of Syncopation, of in speciale New Orleans samengestelde formaties. Behalve live bij de Fondy ben ik terug te luisteren op een vijftal LP’s en meer dan 25 CD's en trad in heel Europa op met o.a. Ken Colyer, Sam Lee, Louis Nelson, Milton Batiste, en Sammy Rimmington, Rod Mason en heeel veel anderen. Al heel erg veel jaren viel ik graag in bij de Fondy als Jos verhinderd was. Omgekeerd deed Jos dat in mijn plaats omdat we beiden wisten dat we uit hetzelfde hout zijn gesneden. Ik ben vereerd dat ik na zijn overlijden zijn plaats mocht innemen bij een van de allerbeste New Orleans bands in een fantastische club!

 

Philippe De Smet (drummer)

Voor de kenners ook wel "smetse". Geboren in 1966 en opgegroeid in de omgeving van Gent. Bij mijn opvoeding zat een opleiding New Orleans Jazz inbegrepen. Alle ingrediënten hieromtrent werden mij door mijn vader (Jean Pierre De Smet) ingefluisterd.

Reeds op mijn 15e levensjaar begon ik als snare-drummer bij verschillende Belgische brassbands. Mijn eerste vaste band werd  "The Creole Memories Jazzband". Nu ben ik al vele jaren vast lid van de Fondy Riverside Bullet Band.

Annemiek Beex  (Piano)

Annemiek komt uit Breda en werd geïnspireerd door het luisteren naar oude New Orleans muziek van b.v. The Bell Gal Sweet Emma, The Preservation Hall Jazzband en uiteraard ook de vele opnames van George Lewis en Bunk Johnson en consorte.

Ze had de schone kunst snel onder de knie. Jarenlang is ze vaste pianiste geweest bij de David Livingstone Jazz Messengers o.l.v. Ad van Beerendonk (bas) en door vele (gast-)optredens in binnen- en buitenland is ze uitgegroeid tot een ervaren New Orleanspianiste.

Vanaf 17 januari j.l. 2009 is zij elke eerste en derde zaterdag van de maand te beluisteren in het Veerhuis.

Herman Sobrie  (Contrabas)

Ik heb de liefde voor muziek met de moedermelk binnen gekregen en dat mag gerust letterlijk genomen worden. Naar verluidt schoof mijn vader me bij thuiskomst uit het moederhuis meteen onder de knallende radio. Nu ja, dat zal wel opera geweest zijn, want jazz kwam er toen bij ons niet in, zo'n decadent lawaai. Gelukkig had ik een zonderlinge nonkel, jazz pianist bovendien. Als de familie samen kwam dan zaten hij en ik, klein menneke, boven samenzweerderig naar jazz plaatjes te luisteren en praatte hij honderduit over Louis Armstong, Duke Ellingon, Charlie Parker en wie nog meer. Toen al telde voor mij alleen nog Satchmo, weer die met zijn bierstem, zoals mijn moeder placht te kijven.

Ik vind zowat elk genre muziek nog altijd geweldig, maar toen ik als late twintiger voor het eerst de Cotton City Jazz Band bezig hoorde ging ik, net als Camiel en Johnny, helemaal onderuit voor New Orleans en de Preservation Hall. Enkele weken later belde mijn kapper aan met de vraag of ik contrabas wou spelen in zijn band. Ja natuurlijk, maar ik heb geen contrabas. Geeft niet, wij hebben er een. Van het een kwam het ander en vijf jaar later speelde ik verdorie zelf bij de Cotton.

Het was nota bene Karel Algoed die de band had verlaten om met Sammy Rimington te gaan toeren. In dat zelfde jaar 1983 vervoegden trouwens ook Guy Preckler, ex-Fondy, en Eddy Sabbe, nu Fondy, de band. De Fondy lijkt wel mijn lotsbestemming te zijn, maar mij hoort ge niet klagen. Voor mij blijft het de meest oorspronkelijke New Orleans band in de wijde contreien en een leutige bende met een lichte hoek af.

Jos Koster (tenorbanjo) in memoriam +09-08-2021

Op mijn 12e jaar begon ik met gitaar spelen. Enige tijd daarna werd ik geïnspireerd door de klanken van een banjo in “little banjoboy” van Jan en Kjelt. Omdat toen bijna iedereen al gitaar speelde, ben ik overgestapt naar tenorbanjo. Op dat moment was de “Dutch Swing” een van mijn favoriete orkesten. Na een paar jaar was ik leider van dixieland band The Dutch Dixie Minders uit Oisterwijk (Nederland).

Op mijn 20e jaar kwam ik voor het eerst in contact met New Orleans muziek en werd meteen gegrepen door de melodieuze en ritmische manier van spelen van deze muziek. Muziek met zoveel passie en emotie was nieuw voor mij! Ik werd banjoïst bij de Storyville Jazzband uit Eindhoven en speelde daar regelmatig met o.a. Butch Thompson en Ken Colyer.

Na ongeveer 10 jaar stopte eerdergenoemd orkest en kwam ik in beeld bij de Fondy Riverside Bullet Band. Vanaf 1978 ben ik lid van de “Fondy”. Daar kreeg ik de gelegenheid om met veel oorspronkelijke New Orleans muzikanten te spelen. Inmiddels is België mijn 2e thuis geworden.

De tot nu toe uitgebrachte geluidsdragers:

LP FONDY 7770 - opname 1974

Do you know what

it means to miss New Orleans ?

 

Bezetting: Camiel Van Breedam (tb), Johnny Van Breedam (tp), Sammy Rimington (clt+sax), Guy Preckler (dms), Rogier De Wachter (bj), John Marks (pno), Hugh Van Praet en Brian Turnock (bs)

Nummers: 1.Bugle Boy march 2.Let me call you Sweethaert 3.South of the border 4.Sugar blues 5.Bogalousa strut 6.Moonlight and roses 7.Darktown strutters ball 8.Abide with me 9.Margie 10.Do you know what it means to miss New Orleans

LP FONDY 7771 - opname 1976

Alvin Alcorn

meets his friends

in Belgium

 

Bezetting: Camiel Van Breedam (tb), Alvin Alcorn (tp),  Sammy Rimington (clt,sax), Sorin Houlind (dms), Walter De Troch (bj), Butch Thompson (pno), Ad van Beerendonk (bs)

Nummers: 1.Lazy river 2.At a Georgia Camp meeting 3.A kiss to build a dream on 4.Ciribiribin 5.Chinatown my Chinatown 6.Basinstreet blues 7.The love nest

LP FONDY 7772 - opname 1976

Butch Thompson in Belgium

 

Bezetting: Camiel Van Breedam (tb), Jacques Cruyt

en Johnny Van Breedam (tp), Butch Thompson (clt), Guy Preckler (dms), Luc Van Hoeteghem (bj), Walter De Troch (pno), Ad van Beerendonk (bs)

Nummers: 1.Last night on the back porch  2.Bill Bailey won't you please come home  3.Memories  4.Don't go away nobody  5.You tell me your dreams  6.Whenever you're lonely  7.Laughing samba  8.In the gloaming

LP FONDY 7774 - opname 1980

Anniversary Breakdown

 

Bezetting: Camiel Van Breedam (tb), Johnny Van Breedam (tp,voc), John Defferary (clt,sax,voc), Trevor Richards (dms), Bob Barton (pno,voc), Koen De Cauter (bs)

Nummers: 1.Anniversary breakdown  2.Go to New Orleans  3.Mean to me  4.Rosetta  5.On a slow boat to China  6.Tell me your dreams  7.Avalon  8.All of me  9.Sweet devil blues  10.In de shade of the old apple tree  11.Algiers strut  12.Give me that old time religion 

LP FONDY 7775 - opname 1982

Red Roses for

a blue Lady

 

Bezetting: Camiel Van Breedam (tb), Johnny Van Breedam (tp,voc), Adolf Robertus (clt,sax), Jan Van Acoleyen (dms), Jos Koster (bj,gtr), Ad van Beerendonk (bs)

Nummers: 1.Cielito Lindo  2.Big butter and egg man  3.Amor  4.When the swallows come back to Capistrano  5.Willie the weeper  6.West end blues  7.Moose march  8.Oh how I miss you tonight  9.The birth of the blues  10.Linger awhile  11.On the sunny side of the street  12.Indian love call  13.Second line  14.Red roses for a blue lady

LP FONDY 7776 - opname 1985

Jeanette Kimball meets the Fondy Riverside Bullet Band

 

Bezetting: Camiel Van Breedam (tb), Johnny Van Breedam (tp,voc), Adolf Robertus (clt,sax), Jean Pierre Roelant (dms), Jos Koster (bj), Ad van Beerendonk (bs), Jeanette Kimball (pno)

Nummers: 1.Clarinet marmelade  2.I want a big butter and egg man  3.Tishomingo blues  4.Ain't misbehavin'  5.The birth of the blues  6.Down in Honky Tonk town

LP FONDY 7777 - opname 1990

Recorded live in Jazzclub Het Veerhuis

 

Bezetting: Camiel Van Breedam (tb), Johnny Van Breedam (tp,voc), Frank Roberscheuten (clt,sax), Onno de Bruijn (dms), Jos Koster (bj), "Lille" Lisdat (pno), Karel Algoed (bs)

Nummers: 1.Shake it and brake it  2.New Orleans  3.Sweethaerts on Parade  4.There's yes yes in your eyes  5.His eye is on the Sparrow  6.Sensation Rag  7.I want a little girl  8.Old spinning wheel  9.Red sails in the sunset  10.Panama  11.Sentimental journey  12.Sister Kate  13.Jambalaya  14.Chimes blues  15.S'il vous plaît  16.Love song of the Nile  17.Sing on  18.Please don't talk about me when I'm gone  19.Didn't he ramble  20.Bye bye blues

LP FONDY 7778 - opname 1993

ANGRY

 

Bezetting: Camiel Van Breedam (tb), Johnny Van Breedam (tp,voc), Frank Roberscheuten (clt,sax), Onno de Bruijn (dms), Jos Koster (bj), "Lille" Lisdat (pno), Karel Algoed (bs)

Nummers: 1.Angry  2.Beautiful dreamer  3.I wonder what become of Sally  4.At a George camp meeting  5.Oh you beautiful doll  6.Shine  7.Black and blue  8.Jada  9.Coquette  10.My little girl  11.We shall walk through the streets of the city  12.Moonlight and roses  13.Up jump the devil  14.Float me down the river  15.Climax Rag  16.Into each life some rain must fall 17.It feels so good  18.When I come to the end of my journey

LP FONDY 7779 - opname 1995

Fondy Live !

in Het Veerhuis

 

Bezetting: Camiel Van Breedam (tb), Johnny Van Breedam (tp,voc), Frank Roberscheuten (clt,sax), Philippe De Smet (dms), Jos Koster (bj), "Lille" Lisdat (pno), Karel Algoed (bs)

Nummers: 1.In the shade of the old apple tree  2.Last night on the backporch  3.Silver bells  4.St James infirmery  5.It's only a paper moon  6.Just a closer walk with Thee  7.Pallet on the floor  8.When you wore a tulip  9.When I grow to old to dream  10.Sweet substitute  11.Song of the islands  12.Bye and bye  13.Red Roses for a blue lady  14.My blue heaven

LP FONDY 7780 - opname 1995

Jazzyversary   

25 Years Fondy

 

Bezetting: Camiel Van Breedam (tb), Johnny Van Breedam (tp,voc), Frank Roberscheuten (clt,sax,voc), Philippe De Smet (dms), Jos Koster (bj), Walter De Troch (pno), Karel Algoed (bs)

Nummers: 1.Has anyone seen my Kitty  2.Together  3.Gettysburg march  4.I Ain't got nobody  5.Easter parade  6.I wish I could shimmy like my sister Kate  7.Tipitin  8.Tishomingo blues  9.Should I reveal  10.Li'l lisa Jane  11.Darling Nelly Gray  12.Ting a ling  13.Don't fence me in  14.Siboney  15.Milneburg joys  16.When its sleepy time down south

LP FONDY 7781 - opname 1997

Fondy & Sammy - Dreaming on the river

 

Bezetting: Camiel Van Breedam (tb), Johnny Van Breedam (tp,voc), Sammy Rimington (clt,sax,voc), Philippe De Smet (dms), Jos Koster (bj), Walter De Troch (pno), Karel Algoed (bs)

Nummers: 1.Dreaming on the river  2.Winin'boy blues  3.Muskrat ramble  4.Tie me to your apron strings again  5.I'm putting all my eggs in one basket  6.Just a gigelo  7.High Society  8.Pass me not oh gentle saviour  9.I don't see me in your eyes anymore  10.Dippermouth blues  11.Savoy blues  12.St Philip street breakdown  13.Just a little while to stay here  14.Ice cream

CD GHB BCD-430 - opname 2000

Fondy in New Orleans

 

Bezetting: Camiel Van Breedam (tb), Johnny Van Breedam (tp,voc), Ronald Wildering (clt,sax), Philippe De Smet (dms), Jos Koster (bj), Walter De Troch (pno), Karel Algoed (bs)

Nummers: 1.Ole miss rag  2.Blues for Lille  3.Magic is the moonlight  4.Don't give up the ship  5.St James infirmary  6.Salutation march  7.I'm sorry I made you cry  8.Trust in me  9.La Paloma  10.Washington and Lee swing  11.Paper doll  12.Just a closer walk with Thee  13.On a little bamboo bridge  14.Struttin' with some barbecue  15.Memories  16.Pennies from heaven

CD FONDY 7782* - opname 2005

Fondy - REDBOX - Jazzyversary 35°

 

Bezetting (CD2 nrs 12 - 18): Camiel Van Breedam (tb), Johnny Van Breedam (tp,voc), Danny Everaert (clt,sax), Philippe De Smet (dms), Jos Koster (bj), Vigdis De Cauter (pno), Karel Algoed (bs)

CD fondy 7782-1:1.Bugle Boy march  2.Moonlight and roses  3.Margie  4.At a Georgia camp meeting  5.Memories  6.Rosetta  7.On a slowboat to China  8.West End blues  9.Indian love call  10.I want a big butter and egg man  11.There's yes yes in your eyes  12.Panama  13.Chimes blues  14.Love song of the Nile  15.Oh you beautiful doll  16.Climax rag  17.Pallet on the floor

CD fondy 7782-2: 1.Easter parade  2.Sister Kate  3.Darling Nelly Gray  4.Siboney  5.When it's sleepy time down South  6.Muskrat ramble  7.Tie me to your apron strings again  8.Savoy blues  9.St James infirmary 10.On a little bamboo bridge  11.Pennies from heaven  12.Ramona  13.Beg your pardon  14.Ballin' the Jack  15.Home  16.Fitgety feet  17.De brug van Willebroek  18.Red roses for a blue lady

CD FONDY 7783*  - opname 2007

Vredesconcerten Passendale

 

Bezetting: Camiel Van Breedam (tb,zang), Johnny Van Breedam (tp,zang), Sammy Rimington (clt,altsax,mandoline,zang), Koen De Cauter (clt,sopraansax,gitaar),Philippe De Smet (dms), Jos Koster (bj,gitaar), Vigdis De Cauter (pno,zang), Karel Algoed (bs,sousafoon,zang)

Nummers: 1.Original Dixieland One Step  2.Pick A Bale O'Cotton  3.Over There  4.My Belgian Rose  5.Roses Of Picardy  6.I Wonder Who's Kissing Her Now  7.It's A Long Way To Tipperary  8.Strange Fruit  9.Tiger Rag  10.War/Colonel Bogey  11.Short Dress Gal  12.Bogalusa Strut  13.Cap's Blues  14.High Society  15.Careless Love  16.Ice Cream  17.When You Wore A Tulip  18.Bye And Bye  19.Moonlight And Roses  20.New Orleans Function  21.Till We Meet Again

CD FONDY 7777*  - opname 1990

Sentimental Journey, a tribute to Lille Lisdat

 

Bezetting: Camiel Van Breedam (tb), Johnny Van Breedam (tp,voc), Frank Roberscheuten (clt,sax), Onno de Bruijn (dms), Jos Koster (bj), "Lille" Lisdat (pno), Karel Algoed (bs)

Nummers: 1.Sentimental journey   2.Please don't talk about me when I'm gone  3.Sweethaerts on Parade  4.There's yes yes in your eyes  5.His eye is on the Sparrow  6.Sensation Rag  7.I want a little girl  8.The old spinning wheel  9.Red sails in the sunset  10.Shake it and brake it  11.Sister Kate 12.Jambalaya  13.Chimes blues  14.S'il vous plaît  15.Love song of the Nile  16.Sing on  17.Panama Rag 18.Bye bye blues

 * = nog verkrijgbaar